Despre Mythical Times

      Bine ați venit pe website-ul, Mythical Times. 

Salut tuturor, numele meu este Valentin Slavu. Sunt o persoană ce adoră enorm creațiile fantastice, fiind pasionat de mitologia lumii antice încă din timpul copilăriei, sperând întotdeauna că voi putea într-o bună zi să documentez în mod formal tot ce am citit, auzit și trăit. 

Mythical Times - Mituri și legende adunate din întreaga lume 

Mitologia a încântat imaginația multora dintre noi, iar legendele lumii au stat la baza multor inventii sau opere de arta. Lumea Antică ne-a lăsat o neprețuită moștenire de povești cu zei, eroi curajoși, aventuri epice și povești de răzbunare și dragoste. Acest site este dedicat descifrării misterelor din spatele mitologiei moderne, folosind mituri și povestiri antice ca ghid. De la înțelegerea zeilor și zeițelor străvechi până la împărtășirea poveștilor despre întâlniri paranormale recente până la identificarea creaturilor cu puteri supraomenesti. 

Peștera lui Zeus ( stăpânul zeilor și al oamenilor )

Mythical-times.com, își propune să ofere si să  colecteze informații despre miturile de ieri și misterele de astăzi. Încă din zorii omului, mitologia a încercat să răspundă la cele mai mari întrebări ale vieții prin povești și legende. Bătrânii satelor din diferite culturi din întreaga lume au transmis povești despre creația lumii, a universului; - diverse explicații despre sensul vieții și povești despre zeii și monștrii care guvernează pământul și cerul. Fiecare cultură și-a dezvoltat propriile mituri iar pe măsură ce oamenii s-au deplasat pe Pământ descoperind noi teritorii, multe dintre aceste pretioase povești au călătorit odată cu ei.

Faceți cunoștință cu mitologia multor țări și culturi diferite, inclusiv mitologiile greacă, romană, nordică și egipteană. Sunt explorate și personaje celebre și infame din cadrul acestor povești legendare. Citiți totul despre lumea fascinantă mitologica - dramă, istorie și religie din vremurile străvechi cu glosare, liste, curiozități, recomandări și multe altele. Veți citi despre eroi de la Ahile până la Zeus și veți descoperi legende, imagini și piese de teatru clasice. 

Profita de timpul liber intr-un mod cat mai plăcut. Un spatiu diversificat de glume, bancuri amuzante si imagini haioase - un loc mai special despre tehnologie si noutatile din lumea Blockchain, entertainment si multe altele. Pretuieste-ti Timpul.

☆Un mic sumar al postărilor prezente pe acest website.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hive.io - Social media descentralizat 

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Întrebări si răspunsuri amuzante

Creaturi Mitologice - Himera. Una dintre cele mai înfricoşătoare creaturi ale mitologiei grecești