Spot Publicitar

Bancuri faimoase cu si despre Daci

1)*-Stiati ca, dacii au fost de mai multe feluri:
- Gândacii, adică dacii gânditori care, din cauza obiceiului de a gândii deveniseră foarte periculoși, așa ca au fost transformați de niste vrăjitori in gâze,sub forma care ii putem întâlni si azi, mai ales printre blocurile vechi.
- Raspandacii, ce se mai pot întâlnii si in zilele noastre, răspândiți difuz prin masele populare, in rândurile cărora răspândesc de obicei zvonuri.
- Aplaudacii, aceștia erau foarte numeroși pana in 1989, după care s-au reprofilat in oameni de afaceri.
- Cotcodăcii, acest grup era foarte redus numeric la început, alcătuind ceea ce azi noi numim bârfitori de ambele sexe. Intre timp urmașii lor s-au înmulțit considerabil si ii găsim in număr mare, stand toată ziua pe la porți si trăncănind fara nici-un rost sau prin baruri, arătând ca sunt născuți in vremuri de seceta, prin aplecarea ce o au către băuturile alcoolice.

2)*- Arheologii germani au săpat in pământ, iar la adâncimea de 200 de metrii au descoperit cupru. Au ajuns la concluzia ca strămoșii lor foloseau internet prin cablu. Au săpat si americanii in pământ, iar la 300 de metrii adâncime au găsit sticla. Au stabilit ca strămoșii lor foloseau internet prin fibra optica. Au săpat si românii in pământ si au ajuns la adâncimea de 200 de metrii, apoi la 300 de metrii, fara sa găsească nimic si totuși nu s-au oprit. După vreo 1000 de metrii aceștia s-au oprit si au tras concluzia ca strămoșii nostrii foloseau internet prin wireless.

3)*- Un profesor de istorie întreabă elevii din clasa:
- Cum sa format poporul român?
Un elev sa ridicat in picioare si ia răspuns:
- Prin unirea geto-daca.
- Cum așa!? Il întreabă profesorul mirat.
- Simplu. Regele dac Burebista sa dus intr-o zi in sura, la Geta si ia zis: Geto, de aici nu mai ieși!

4)*- O hoarda de huni au ajuns in Dacia. Aici dacii își lucrau in voie liniștiți campurile. Hunii iau întrebat pe daci unde se afla Câmpia Panoniei. Dacii le-au indicat direcția. A doua hoarda de huni ajunsa in Dacia ia oprit din nou pe daci din lucru pentru a le cere indicații. A treia la fel si tot așa, pana când sau saturat sa tot fie întrerupți din munca si au confecționat indicatoare pe care scriau Câmpia Panoniei. Cei ce au știut sa citească au urmat traseul iar cei ce nu au știut au rămas aici.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar