Spot Publicitar

Top 5 filme văzute si recomandate pentru tine - Filme pe care nu trebuie sa le ratezi

Filme văzute de mine,care mi-au plăcut si le recomand pentru vizualizare in timpul liber.Unele filme sunt destul de reusite incat, vei dori sa le revezi.Top 5 filme recomandate.

1)- Fighter in the Wind- Baramui Fighter
Data lansării: 6 august 2004 ( Coreea de Sud )
Luptător in bătaia vântului

Filmul  prezinta povestea unui personaj real Bae-dal,ce sa stabilit in Japonia inrolanduse intr-o școală de aviație japoneza.Descoperind ca face parte de fapt dintr-un program de kamikaze acesta,își înfrunta instructorul.Umilit de instructorul japonez Kato,începe sa rătăcească pe străzile din Tokio pentru a apăra pe cei slabi provocând, la lupta mari maeștri al artelor marțiale din Japonia.

2)- Rurouni Kenshin: Kyoto Interno
Data lansarii: 1 august 2014 ( Japonia )
Rurouni Kenshin

Un film de acțiune si aventura japonez,bazat pe seria manga Rurouni Kenshin scrisa de Nobuhiro Watsuki
Sunt disponibile 3 parti din același serie-Rorouni Kenshin,Kyoto Interno si The Legends Ends

3)- Bleach
Data lansării: 20 iulie 2018 ( Japonia )
Bleach 2018

Este un film de acțiune bazat după seria manga ce poarta același nume creata de Tite Kubo.Filmul ne prezinta un adolescent japonez,Ichigo Kurosaky ce locuiește in orașul Karakura,dobândește puteri supranaturale după o întâlnire cu un răpitor de suflete.Astfel el își asuma datoria de a învinge spiritele rele ce amenința omenirea.

4)- Parasyte
Data lansării: 29 noiembrie 2014
Parasyte 2014


Aceasta drama/Sf prezinta povestea unui tânăr al cărui corp a fost invadat de un parazit extraterestru.Eroul va încerca sa supraviețuiască intr-o lume plina de puteri militare străine ce controlează întreaga populație a planetei

5)- Kamui Gaiden
Data lansării: 16 septembrie 2009
Kamui Gaiden
Acțiunea se petrece in perioada Japoniei feudale,unde singura cale posibila pentru avansare pe scara sociala era sa devii ninja. Lumea dura a luptătorilor ninja,ia făcut pe multi sa dezerteze,devenind ninja fugari.Aceștia din urma erau căutați si eliminați. Kamui este un astfel de ninja fugar ce a decis să-și creeze propriul destin. El este nevoit sa se folosească de ceea ce a fost învățat pentru a scăpa cu viață.


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar