Spot Publicitar

CoinPot - Câștiga Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash si Dash intr-un mod destul de simplu

Cu părere de rău platforma CoinPot e inactivă - echipa din spatele acestei platforme au renunțat la administrarea website-ului. Prin urmare spoturile publicitare ce erau prezente in această postare au fost in totalitate eliminate. 

Ca si alte websit-uri similare de tipul faucet, nu ve-ti găsii multe informații despre echipa ce au grijă ca acest website numit CoinPot, să fie încă prezent in lumea digitală, dar asta nu înseamnă că nu sunt de încredere ba din contra atâta timp cât ve-ti respecta acele reguli prezente, totul va fi in regulă - il recomand cu cea mai mare încredere. Nu te gândi ca acum o să câștigi sume destul de mari de pe urma acestui website dar, dacă ești la început in mediul Blockchain și dorești sa te joci cu aceste cripto-monede sau să încerci sa le înmulțești, aici poate fi un bun început.
CoinPot Microwallet
Mediul Blockchain, este unul destul de complex si interesant iar, colectând Bitcoin, Litecoin și alte tipuri de cripto-monede indiferent de valoarea lor, poate fi un început destul de bun pentru a înțelege cum funcționează. În aceste websit-uri de tipul faucet, ve-ți vedea linkuri si banere publicitare, datorita lor ve-ți câștiga acele mici sume de cripto-monede iar platforma va rămâne activa în continuare online.

Platforma CoinPot se comportă ca un mic portofel online, ce vă permite primirea cripto-monedelor, trimiterea si schimbarea acestora. În prezent sunt găzduite cinci tipuri de cripto-monede: Bitcoin ( BTC ), Litecoin ( LTC ), Dogecoin ( DOGE ), Bitcoin Cash ( BCH ) si Dash ( DASH ). Pentru început trebuie să ai un cont creat pe platforma CoinPot, apoi poți începe sa colectezi acele monede.

Moon Bitcoin a fost un simplu faucet pe care il poți folosii la fiecare 5 minute. Poți primii între 24/100 satoshi de fiecare dată când il folosești, iar înregistrarea se face cu ajutorul adresei de email folosită la  înregistrarea pe platforma CoinPot.

Moon Litecoin a fost un alt faucet ce aparține celor de la CoinPot, pe care il puteți folosii in fiecare 5 minute iar, cu ajutorul sistemului de referal se poate câștiga între 25%-100% ( depinde mult de activitatea fiecăruia ). Retragerea din CoinPot se poate efectua la suma de 0,002 LTC si in maxim 24 de ore plata va fi efectuată.

Aceste banere din urmă, sunt websit-uri de tip faucet ce aparțin de platforma CoinPot. Acestea sunt câteva fauceturi in care si acum îmi mai investesc timpul si pe care le recomand cu cea mai mare încredere, iar cu ajutorul sistemului de referali se pot face sume destul de convenabile. Odată ce se ajunge la nivelul minim de plată se poate face retragerea din panoul de control al portofelelor prezente in CoinPot. De fiecare dată când primești fracțiuni din monedele prezente pe websit-urile partenere, o sa acumulezi in panoul de control câteva puncte numite CoinPot Tokens. Cu ajutorul acestui token se poate câștiga mai bine schimbând in cripto-moneda preferată sau pur și simplu multiplica cu ajutorul jocurilor de loterie prezente. Acest Token se comporta ca o cripto-moneda, simgura diferență e că nu se poate retrage de pe platforma mini-portofelului. Un alt drept pe care un utilizator il are pe această platformă este cea de a minerii pentru cripto-momede ( depinde mult de puterea de calcul al device-ului folosit ). Pe viitor echipa din spatele platformei CoinPot, promit ca vor aduce îmbunătățiri in ceea ce privește acest Token aducând câteva modalități de utilizare a acestuia cum ar fi schimbarea pentru carduri cadou virtuale sau alte jocuri de genul loteriei.

Spre final pot spune ca este o platformă intr-o continuă schimbare - recomand cu încredere. Mult noroc în căutarea persoanelor ce vă vor devenii referali. Mulțumesc pentru timpul prețios acordat - Toate cele bune.👦

O notă importantă:- Cu părere de rău platforma CoinPot e inactivă - echipa din spatele acestei platforme au renunțat la administrarea website-ului. Prin urmare spoturile publicitare ce erau prezente in această postare au fost in totalitate eliminate. 

Comentarii

  1. Ledger Nano S este un portofel cripto-monede foarte bun si sigur. Poti stoca pe el Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Ripple xrp, Dash si multe alte monede virtuale. Nu este recomandat a se trimite pe el direct dintr-un faucet sau loterie, de preferat sa folosesti o casa de schimb ca intermediar. Alt portofel care poate fi folosit este Atomic Wallet, este virtual si gratuit de descarcat si folosit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar