Spot Publicitar

Hive.io - Social media descentralizat 

   Hive.io, este pe primul loc pentru mine în topul celor mai utile websituri de social media pentru că, reprezintă  ecosistemul social media cel mai strâns aliat cu valorile mele personale.

Hive.io platforma socială 

Hive.io este total diferit de celelalte platforme de social media deoarece, este un ecosistem bazat pe blockchain - ceea ce înseamnă că este descentralizat - este rulat pe mai multe servere care sunt conectate împreună, dar fiecare este întreținut de persoane independente din diferite țări, din întreaga lume.

O platformă securizată 

Ecosistemul Hive este format din mai multe platforme și aplicații - principala platformă pe care o folosesc este Peakd.com, o platformă de blog, care vă permite să postați bloguri, să comentați și să votați („apreciați”) conținutul altor persoane. Sau 3Speak, care este echivalentul lui Hive cu YouTube. Dacă postezi conținut în Hive și oamenii îl votează („îmi place”), vei fi recompensat în criptomonede - HIVE sau HBD și îți poți folosi în diferite moduri în ecosistemul Hive, sau îl poți încasa și cheltui (chiar dacă vei avea nevoie de acces la un schimb de criptomonede pentru a face acest lucru!).

Imagine reprezentativă 

Am întâlnit câțiva oameni destul de inteligenți și interesanți în comunitatea HIVE. Datorită principiilor sale descentraliste, această platformă de socializare tinde să atragă o mulțime de gânditori liberi radicali, precum anarhiști și oameni care trăiesc stiluri de viață alternative, ecologice și nomade. De asemenea, atrage o mulțime de „geeks” - codificatori, analiști de date, oameni de știință și creativi - artiști și muzicieni.

Există mai multe comunități diferite, centrate în jurul diferitelor interese pe Hive - totul, de la alergare la bere și de la artă la codificare. Multe dintre aceste comunități au propriile lor „Smart Tokens” și puteți fi recompensat atât în ​​Hive, cât și în aceste Token-uri.

O mică parte din aplicații 

Există o mulțime de aplicații construite pe Hive - Peakd.com este cea mai utilizată și probabil cel mai ușor de folosit, dar am inclus câteva altele mai jos:

@3speak este platforma video, unde puteți încărca videoclipuri, la fel ca YouTube.

@ecency vă oferă șansa de a interacționa cu ecosistemul Hive oferind puncte valoroase pentru activitate.

@actifit - prin intermediul căruia puteți fi recompensat pentru a fi activ, făcând exerciții fizice zilnic

@splinterlands - este un joc de cărți fantezie în care lupți cu alți jucători. Când cumpărați în Splinterlands, cărțile dvs. sunt bunurile dvs. și le puteți vinde către alți jucători.

@holybread este un joc browser gratuit în stil RPG construit pe blockchain-ul Hive.

@cryptobrewmaster este un joc de preparare a berii de la pasionații de bere.  Produci virtual bere din diferite ingrediente, vinde berea, câștigand crypto Token-uri și  îmbunătățește-ți fabrica de bere cu cărți de colecție. Evoluează personajul și distrează-te!

Acestea sunt doar câteva din numeroasele aplicații ale ecosistemului Hive.io

În calitate de utilizator Hive, puteți vota persoanele pe care doriți să ruleze  servere (numite „witnesses”). Primii 20 au puterea de a determina modul în care ecosistemul se schimbă (sau nu), dar 17 din acești 20 trebuie să ajungă la un consens cu privire la orice schimbări care urmează să fie făcute. Literal, oricine poate configura un server și se poate lupta pentru una dintre aceste 20 de poziții de top.

 Există numeroase modalități de a vă înscrie pentru un cont, dar toate vă oferă acces la același lucru. Pentru a afla mai multe despre Hive, vă recomand să faceți clic pe site-ul hive.io

Un mic istoric. Hive se numea înainte Steemit sau Steem dar, în timp Steem a fost preluat în februarie 2020 de un miliardar chinez numit Justin Sun. El a centralizat acest lanț, așa că „martorii adevărați” au renunțat sa mai susțină  platforma si au recreat platforma socială numită Hive. De atunci Steemit și-a pierdut valoarea iar Hive continua revoluția social media.

P.S. -☆ Această postare nu este un sfat financiar, dacă intenționați să investiți bani în orice am menționat, faceți acest lucru pe riscul dvs., faceți mai întâi propriile investigatii!

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar