Spot Publicitar

Frostborn-Un Joc Mobil De Strategie

 Piaţa jocurilor video este într-o continuă creştere, mai ales că de câţiva ani buni plăcerea de a te juca nu mai este restrânsă de monitorul unui computer. Adaptarea jocurilor pentru dispozitive mobile precum laptop-urile, tabletele şi telefoanele mobile oferă o mai mare posibilitate gamerilor şi pasionaţilor de jocuri de a le accesa oricând doresc şi oriunde se află. Această tendinţă presupune o continuă reinventare şi dezvoltare de jocuri noi, iar din acest motiv, marii creatori de jocuri se întrec în crearea celor mai interesante, interactive şi captivante jocuri. Așadar, în continuare vă prezint o mică recenzie a unui joc unic si destul de captivant. 

Frostborn joc strategic de supraviețuire 

Ok! Posibil sa fie unic pentru mine. Jocul se numeste Frostborn și îl puteți descărca de pe Google play. Pe Google play mai sunt jocuri de acest gen dar, parcă nu la acest nivel. Frostborn este un joc de supraviețuire plin de misiuni dinamice și spectaculoase. Înainte de a intra in acea lume virtuală ( se presupune a fi Scandinavia antică ), ți se va permite să îți formezi caracterul cu care vei incerca sa joci. Jocul îți oferă posibilitatea să joci rolul unui viking fie el arcas, războinic sau vrăjitor. Pentru inceput alegerea uneia dintre aceste trei clase nu este un aspect important deoarece pe parcursul jocului le puteți experimenta pe toate. Sistemul jocului oferă posibilitatea să vă dezvoltați caracterul intr-un mod unic. Frostborn este un joc RPG cooperativ în care toată lumea va găsi o mulțime de modalități de a se distra, de exemplu veti putea invita încă  trei prieteni să jucați în modul cooperativ sau să vă organizati cu alți jucători într-un clan numit familie pentru a construi împreună o bază, iar de la acea baza veti putea ataca inamicii și multe altele ! Înregistrarea de mai jos îți va arăta o parte din ceea ce vei putea întâlnii în joc. 


Înregistrarea a fost realizată după un Samsung J3, unde sper că arată câteva detalii despre acest joc de strategie. Cu cât telefonul mobil e mai performant cu atât veți avea o experiență mai plăcută. La acea bază pe care o veți întemeia, o să puteți  stoca resursele necesare  și de asemenea, puteți juca in apărare împotriva atacurilor clanurilor inamice și nu numai. Pentru asta veți avea nevoie de ziduri groase puternice, diverse capcane și un pic de trucuri, aici depinde de imaginația fiecăruia. Nu lăsați străinii să invadeze pe teritoriul vostru!. Obiectele importante trebuie ascunse în subsolul bazei, acolo nimeni nu va putea intra in cazul unui raid. 


Atenție in cazul în care caracterul ales va fi eliminat toate lucrurile, adică obiectele pe care le-ai avut în acel timp vor putea fi pierdute. Totusi pot fi recuperate dacă ai noroc si te miști repede spre locul în care caracterul a rămas fără HP si bineinteles dacă un alt  jucător nu e prin preajmă in acel moment. Eu de exemplu mi-am găsit de cateva ori bagajul cu un singur bolovan in el. Chiar dacă veți juca in colaborare nu vă bazați pe corectitudinea echipei formate. 

Imagine capturată din interiorul bazei create 

În cazul în care vei decide să joci în modul solo, îți va lua mult timp până să ridici nivelul bazei dar, e mult mai sigur pentru resursele si obiectele acumulate. Dacă vei avea membrii in clan există riscul ca aceștia sa trădeze oferind drum liber inamicilor în interiorul bazei. Din cate am observat aici in acest minunat joc fiecare jucător își cam joacă rolul de viking destul de serios. 

Caracteristicile jocului:

☆Grafică realistă; 
☆Mod cooperativ până la 4 jucători;
☆Modurile PvP și PvE;
☆Creați sau alăturați-vă unui clan;
☆Construiți o bază colectivă;
☆O imensă lume în joc;
☆O mulțime de locații și temnițe;
☆O gamă largă de arme;
☆Sistem bogat de ambarcațiuni;
☆Craft transport în joc;
☆Lumea spectaculoasă a Scandinaviei antice;
☆Design și sunet atmosferic.

În Frostborn puteți alege ritmul de joc care vi se potrivește cel mai bine: montați-vă pe îndelete obiecte de artizanat de bază, așezând plante, șeminee, gatere și canapele sau folosiți un mijloc de transport în joc și mergeți în lumea exterioară pentru a vâna animale sălbatice, uciderea strigoiilor și în  lupta cu alți jucători. Deschideți toate locațiile din joc care includ: sanctuare subterane periculoase ale lui Thor și Odin, păduri blestemate, copaci sacri și Poarta de iarnă - singura trecere către țările nordice unde se crede că trăiesc giganții de îngheț. Dar fii atent - în afară de pericolele evidente ascunse în misterioasele ținuturi ale lui Ingard, poți face față și altor jucători temerari. Frostborn este un joc frumos, serios, relativ complex și modern, cu o mecanică excelentă și o poveste interesantă. Atenție acest unic joc poate provoca multă  dependență, o dependență destul de plăcută unde, din punctul meu de vedere se poate învăța câte ceva.

Linkul jocului din Google Play - Frostborn Co-op Survival 

Pentru mai multe înregistrări video sau trailere cu si despre jocuri încercați linkul ce duce către canalul meu de youtube S.Y.G Smart Android Games 


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar