Spot Publicitar

Recomandari - Filme bune - 3 dintre cele mai bune filme din toate timpurile

1) Daca ești un fan al filmelor cu arte marțiale in căutarea unui film bun si inca nu ai apucat sa vezi filmul-Warrior, e neapărat necesar sa te așezi in fata unui laptop,pentru a face o mica căutare pe Sfantul Google👦
Warrior poster
Warrior poster
Warrior (20019)  este un film serial ce prezintă povestea unui tânăr expert in arte marțiale proaspăt sosit din China, care se trezește prins in sângeroasele războaie Tong. O dramă plina de acțiune care se petrece in timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, in a doua jumătate a secolului 19. Serialul il prezinta pe Ah Sahm, un fenomen al artelor marțiale, ce devine asasinul plătit al unei puternice familii criminale din Chinatown.

2) Al doilea film ce il recomand Iceman 1- The time traveler (2014) si continuarea Iceman 2 (20018).
Iceman - The time traveler- poster
Iceman poster


In perioada dinastiei Ming, un ofițer din garda imperiala si rivalii sai sunt prinși intr-o avalansa si îngropați timp de câteva secole. In timp ce corpurile sunt expediate pe drumul spre Hong Kong pentru o analiza ulterioara, cele doua grupări sunt dezghețate accidental iar rivalitatea dintre iei continuă in epoca moderna.

3) Red Cliff -( Bătălia de la Stanca Roșie ) - o poveste fantastica inspirata după o bătălie istorica a Chinei regizat de John Woo. Filmul prezinta un eveniment istoric din timpul Dinastiei Han, anul 208 D.H. când necruțătorul Cao Cao împreună cu armata lui de 1 milion de soldati ataca ținutul Wu. Celebra bătălie de la Red Cliff, a însemnat sfârșitul Dinastiei Han schimbând pentru totdeauna istoria Chinei.


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar