Spot Publicitar

Bitcoin si Dogecoin faucet - Două website-uri ce oferă Bitcoin si Dogecoin în fiecare oră prin completarea unui cod captcha

cripto poster
In acest post vă voi prezenta două website-uri de încredere unde aveți șansa să câștigați Bitcoin si Dogecoin în fiecare oră prin completarea unor coduri captcha. Pentru înregistrare sau pentru a afla mai multe informații puteți să accesați banerele de mai jos.
 Free Bitcoin

 Free Dogecoin
Chiar dacă se poate multiplica ceea ce câștigi in urma completării codurilor captcha, aceste două website-uri nu sunt scheme piramidale sau programe ce înșeală utilizatorii. Sunt două fauceturi legitime pe care le recomand cu încredere. Câștigul este unul mixt ce depinde mult de norocul fiecăruia, unde aveți șansa sa câștigați in fiecare oră 200$⚡ 2$⚡ 0.2⚡ 0.02⚡ 0.002⚡. Săptămânal si lunar puteți participa în competițiile prezente de genul loteriilor, pariere pe anumite evenimente sportive, etc. Datorită sistemului de referali aveți șansa de a primii un comision de 50% din ceea ce câștigă persoanele înregistrate cu ajutorul linkului tău de referal. Suma minimă de retragere a câștigurilor in acest moment este de 0.00030000 BTC si 50 DOGE de pe al doilea website prezentat mai sus.

Pe lângă fiecare câștig din urma completării codurilor captcha, veți primii tichete pentru loteria săptămânală ce se desfășoară intern si puncte pe care le puteți folosii pentru anumite beneficii sau le puteți schimba in bunuri fizice si virtuale. Depinde mult de strategia formată. Țineți cont că ține mult de noroc si multă răbdare iar, in cazul in care doriți să multiplicați sfatul meu e să nu aduceți fonduri din afara programelor ci să jucați cu ceea ce câștigați. Nimeni nu este obligat să joace acel joc de multiplicare din secțiunea HI-LO pentru a face retrageri. În cele din urmă puteți folosii contul ca un cont de economii cu dobândă plătită zilnică, având o rată anuală a dobânzii de 4.08%. Pentru a profita de această funcție este necesar sa păstrați in cont cel puțin 0.00030000 BTC.

Pentru cei ce doresc să folosească aceste programe atenție mare - Nu recomand sa pariați mai mult decât vă permiteți să pierdeți si nu aduceți fonduri din afara platformelor - riscurile de a pierde fonduri in jocurile prezente sunt destul de mari. Atenție si multă răbdare. Mult noroc👍 tuturor.👦

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar