Spot Publicitar

Steemit - Platforma competitoare a rețelelor de socializare

Steemit.com
Steemit este o platformă revoluționară de rețea sociala. Pot spune ca este o îmbinare intre rețea socială ( Twitter, Facebook...si multe altele ) si platforma de blogging (  Blogger sau WordPress ). In timp ce majoritatea rețelelor de socializare beneficiază de pe urma fiecărui utilizator, Steemit oferă persoanelor înregistrate o parte din acele beneficii si recompense pentru atenția acordata si contribuțiile pe care le fac pe platforma. Modul de funcționare este unul destul de simplu, îți creezi cont, creezi conținut, apreciezi posturi, urmărești persoane, distribui sau comentezi conținut ce ți-a captat atenția. Cu ajutorul acestei platforme iti poti monetiza propriul blog/website, canalul de YouTube sau orice alt tip de conținut creat. Pentru fiecare post creat fie scurte sau foarte lungi, texte sau citate, poze, gif-uri animate, video sau audio puteti fi recompensat in bani, mai bine zis in doua cripto-monede susținute de aceasta platforma ( Steem sau Steem Dollars - SBD ).
Steemit - Rețea social media
După cum spuneam mai sus, Steemit oferă recompense financiare utilizatorilor pentru crearea de continut, recompense distribuite sub forma celor doua cripto monede STEEM si SBD. Poti crea aproape orice tip de conținut ce ține despre tutoriale, călătorii, noutăți din orice domeniu, videoclipuri amuzante si lista poate continua. Poate pentru mulți ce vor citi acest post li se vor părea ca este o platforma de neîncredere căreia nu iar trebuii acordata nici o atenție si nu ar merita nici un efort din partea acelora ce crează conținut. Sa stiti ca nu este nici o forma de scam, au fost si inca sunt persoane care din urma posturilor create au reușit sa facă câteva sute de dolari poate chiar mii. Practic, totul tine de voturile primite de pe urma conținutului creat, voturi ce iti oferă un rating pozitiv sau poate unul destul de negativ in rețeaua de socializare oferita de Steemit.
Platforma fiind construita si susținută de un Blockchain global, nu deține o baza de date controlata de o entitate su un computer, asta înseamnă ca daca iti vei pierde parola de la contul personal iti vei pierde in totalitate accesul la cont si valoare pe care ai reușit sa o acumulezi. De aceea ar trebuii ca o data acceptat in rețeaua sociala parola si cheile de acces sa fie salvate undeva in siguranță. Chiar daca o salvezi pe computer sau un alt device ar trebuii făcută o copie in mediul ofline si ținut in siguranță.
Steemit - rețea sociala profitabila

Atenție mare cu parola contului creat, faceti o copie intr-un loc in care considerați ca e destul de sigur iar, in legătură cu ceea ce veți posta încercați sa fiti cat mai originali fata de ceilalți pentru a nu a avea voturi negative din partea unor robotei legali prezenți pe platforma.Daca preluați conținut, încercați sa adăugați sursa acelui conținut si atunci poate nu ve-ti primii acele voturi negative. O data acceptați pe platforma de socializare crează o mica sau poate o prezentare mai lunga despre tine sau despre contul administrat si puneți primele taguri, cuvintele ,,introduceyourself" si ,,busy", limita de taguri fiind 5 pentru fiecare post sau articol. Nu postați mai mult de 4 posturi pe zi, creați macar 2 pentru început pentru a observa activitatea ce se va desfășura in jurul acelor postari. Încercați sa urmăriți cat mai multe persoane care postează subiecte de interes pentru voi. Cu cat aduceți o contribuție reala a rețelei cu atât va creste numărul de persoane ce va urmăresc, reputația si posibil valoare postului creat. Mult succes in ceea ce faceti! Mulțumesc mult pentru timpul acordat! 👦Toate cele bune
Pentru înscriere urmați linkul alăturat - Steemit

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar