Spot Publicitar

Liderii lumii: Eroi sau excroci?

 Istoria are obiceiul de a se repeta, pentru cei care nu învață din greșelile trecutului. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește războiul. De-a lungul secolelor, oamenii au dus războaie pentru o varietate de motive, inclusiv putere, bogăție și religie. Dar, liderii lor întotdeauna au fost cei care au profitat de război, în timp ce ceilalți au suferit.

Imagine reprezentativă 

Indiferent de colțul lumii in care s-ar aflau, liderii politici au o responsabilitate majoră în ceea ce privește războiul. Ei sunt cei care decid dacă o națiune va merge la război sau nu. Ei sunt, de asemenea, cei care trimit oamenii la luptă și care decid cum va fi dus războiul.

În multe cazuri, liderii politici sunt cei care profită cel mai mult de război. Ei obțin putere, bogăție și faimă din conflict. În schimb, oamenii simpli sunt cei care suferă. Ei sunt cei care mor în luptă, cei care sunt răniți și cei care își pierd casele.

Doar încercați să vizualizați cele două filmulețe de mai jos prin care se încearcă a se prezenta problemele produse de dorințele de a fi la putere. 


Toți liderii sunt la fel precum maimuțoiul din imaginile prezentate de acel canal de televiziune care continuă să intoxice publicul larg cu o diversitate de negativități ce se petrec pe întreg pământul. Niciunul nu-i mai breaz decât scursura ce-și ține bucile nesimțite pe scaunul puterii - cu toții sunt la fel. 


Prin urmare, liderii politici sunt responsabili pentru război. Ei sunt cei care au puterea de a preveni războiul, dar, de asemenea, ei sunt cei care au puterea de a-l provoca.

Este halucinant să vedem cum liderii politici trimit oamenii simpli să moară sau să omoare pentru interesele lor. Este halucinant să vedem cum aceștia sunt obișnuiți să manipuleze oamenii din societate cu diverse tertipuri politice.

Imagine reprezentativă ce reprezintă efectele războaielor

Oamenii vor pace. Nu vor să moară sau să omoare pentru interesele altora. Cu toate acestea, liderii politici continuă să trimită oameni la război.

Războiul este un fenomen complex cu multe cauze. Cu toate acestea doar liderii politici joacă un rol important în izbucnirea războiului.


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar