Spot Publicitar

De ce ar trebui să vă alăturați platformei sociale Hive Blockchain. LeoFinance și comunitățile Hive - super rețeaua socială descentralizată

 De ce ar trebui să vă alăturați platformei sociale Hive Blockchain. LeoFinance și comunitățile Hive - super rețeaua socială descentralizată.

Scopul acestui post este de a introduce noi utilizatori în lumea uimitoare a platformei de socializare Hive Blockchain, LeoFinance si nu numai. Dacă ești nou aici și nu ai auzit niciodată de LeoFinance: aceasta este o sub-platforma de blogging axată pe cripto și finanțe, ce aparține de platforma Hive. Utilizatorii pot posta orice într-un mod necenzurat și pot câștiga cripto. Utilizatorii câștigă criptomonede de la alți utilizatori care votează, redistribuie și comentează postările lor. Nu numai că doar o sa câștigi HIVE (criptomonedă nativă) și HBD (Hive Dollars), dar folosind LeoFinance poți câștiga și tokenuri numite, LEO. Deci, partajând o singură postare prin intermediul platformei LeoFinance, puteți câștiga 3 criptomonede diferite și asta nici măcar nu include celelalte jetoane comunitare.


Experiența mea personală.

Personal, folosesc LeoFinance doar de câteva luni,…ok poate cam aproape de un an de zile. Înainte am folosit Hive și înainte de asta binecunoscuta platforma de socializare Steemit. Trebuie să spun ca lucrurile evoluează mai bine aici pe Hive, (LeoFinance este un front end Hive) pentru că sunt capabil să împărtășesc tot ce vreau. Ma atrag enorm de mult  criptomonedele și NFT-urile, așa că mă potrivesc chiar aici, pe aceste imense platformei. 


In general sub-platforma, LeoFinance este o platforma utila pentru cei ce doresc mai multe informații despre pietele criptografice. Toată lumea vrea să se ajute reciproc și bineînțeles să câștige - și despre asta este vorba( câștigul ) Puteți începe să investiți în LeoFinance pentru a câștiga diverse criptomonede fără sa folosiți bani. Tot ce ai nevoie este puțin timp și câteva lucruri interesante despre care să scrii. Veți descoperii de asemenea, o mulțime de cunoștințe aici care vă pot ajuta să investiți în afara platformei pentru a câștiga bani. Deci, în loc să aruncați 100 USD,…de exemplu la XYZ?-criptomoneda, puteți investii ceva timp și puteți câștiga LEO pentru a vă îmbunătăți reputația și nu numai. Cu o reputație mai mare, voturile tale valorează mai mult. Deci, pe măsură ce va construiți blogul, reputația si va veți dezvolta considerabil portofoliul, puteți ajuta și alți utilizatori să construiască și să crească. Totul se completează. Câștigi chiar și din gestionarea conținutului de bună calitate. Asta înseamnă că nici măcar nu trebuie să postezi. In cazul in care nu ai chef să postezi, poți câștiga recompense din rolul de curator, un beneficiu proporțional cu puterea ta LEO sau Hive. 

De ce ar trebui să încerci aceste platforme.

Dacă sunteți nou aici și continuați sa citiți aceasta postare, permiteți-mi să vă spun de ce ar trebui să vă investiți timpul pe aceste hibride platforme de socializare. In general, LeoFinance este o puternica comunitate mică în comparație cu ceva de genul, sa spunem de exemplu - Facebook. Este cunoscut faptul ca Facebook sau celelalte platforme de socializare asemănătoare acesteia, nici măcar nu permite utilizatorilor să câștige din conținutul lor pe care îl distribuie în fiecare zi. În schimb, se știe destul de bine ca aceste platforme centralizate vă vând datele companiilor de marketing, astfel încât să vă poată trimite din ce în ce mai multe reclame direcționate în speranța că veți cheltui bani. 


Singurul obiectiv al platformei Facebook este să obțină cât mai mult profit posibil de pe urma utilizatorilor săi si asta într-un mod ascuns și inconștient fără să spună utilizatorilor. Cu siguranță sunteți de acord cu acest lucru în termenii și condițiile, dar oricum cine le citește? Vrei să postezi ceva ușor controversat? Succes în a face asta pe Facebook. Te vor interzice și te vor cenzura atât de tare încât nici nu vei ști că ai fost cenzurat. Facebook a fost singura platforma de socializare ce sa opus cu vehementa împotriva informațiilor despre criptomonede, ICO-uri, Token-uri…informații ce reprezintă o mică parte din tehnologiile Blockchain. De-a lungul timpului au fost multe persoane ce și-au pierdut accesul la conturile Facebook personale din urma postărilor despre aceste bunuri și unelte virtuale. OK! Aceste metode de cenzurare se numește  ,,shadow banned’’ - nimic mai mult. Pe Hive, nimeni nu controlează ceea ce postezi. Există un sistem de vot negativ pentru lucruri precum spam-ul flagrant, pornografii sau alte porcării.  Așa că, în loc să postezi despre criptomoneda ta preferata pe care ai cumpărato crezând că va ajunge de 100 ori mai populară pe Facebook postează aici pe platformele descentralizate. Câștigați din conținutul creat de dvs. Nu mai continua sa fi sclavul vechii versiuni a rețelelor sociale.


Modalități de a câștiga.
Există atât de multe moduri diferite de a câștiga pe LeoFinance/Hive. Există, de asemenea, diferite triburi (comunități) pe Hive în care îți poți eticheta postările ( maxim 10 Taguri pe postare ). De exemplu, dacă postezi ceva pe care vrei să-l vadă mai mult de un public larg, etichetează „proofofbrain” ,,neoxian’’ ,,palnet’’ ,,cine’’( lista poate continua ), pe postarea ta și vei câștiga alte criptomonede sau tokenuri pe acea postare. De exemplu, postarea creata de tine pe LeoFinance sau Hive etichetată de exemplu cu acele taguri populare, cum ar fi ,,proofofbrain” ,,leo’’ ,,leofinance’’ va plăti acum în jetoane HIVE, HBD, LEO și POB. Tot ce trebuie să faceți este sa va folosiți timpul - acel timp prețios pe care îl veți valorifica într-un mod cât mai util. Toată lumea are timp. Întrebarea este - cum doriți să-l consumați? sau mai bine spus, cum să-l cheltuiți?


In cazul in care doriti mai multe informatii despre platforma Hive Blockchain verificati linkul de alaturi:- https://www.mythical-times.com/2020/11/hiveio-social-media-descentralizat.html Dacă doriti sa deveniți membru pe platforma Hive si sa descoperiți platformele tuturor comunitatilor prezente, puteti accesa linkul meu de referal de alaturi:-https://peakd.com/register?ref=valentin86 iar in cazul in care doriti sa va inregistrati fara sa deveniti in mod general referalul meu, in acea pagina de inscriere se poate opta eliminarea acelei simple optiuni. Doar aloca puțin timp, fi calm și atent la ceea vei descoperii - Atenție mare la acele multiple tipuri de chei criptate. Mulțumesc.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar