Spot Publicitar

Top 10 filme, ale anului 2018, de genul science fiction ce nu trebuie ratate

 Daca ești un iubitor al filmelor de genul science fiction, aceasta lista prezentă în acest post tind să cred că nu o să te dezamăgească. Un mic top personal de 10 filme science fiction, pe care eu le recomand sa le vizionați in timpul liber.

Poster filme

1) Venom (2018)

Bazat după beznele desenate a celor de la Marvel,Venom este un film science fiction unde Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

2) The Predator (2018)

The Predator este un film SF de groaza din binecunoscuta franciza Predator(bazată pe o rasă de ființe extraterestre creată de Jim Thomas și John Thomas). Acțiunea este o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

3) Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and The Wasp, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, el e însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) şi de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă. Scott trebuie să-şi pună din nou costumul de Om Furnică (Ant-Man) şi să înveţe să lupte alături de Viespe (The Wasp) ca o echipă, pentru a descoperi nişte secrete primejdioase, învăluite în trecut şi uitare.

4) Black Panther (2018)

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther publicat în creația cinematografică din 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

5) Origin (2018)

Origin este un film serial SF/Drama creat de Mika Watkins. Având premierea pe 14 noiembrie 2018 pe YouTube Premium, episodul pilot ne prezinta un grup de pasageri dezorientați ce se trezesc pe o navă spațială avariată, abandonată în spațiul adânc, fiecare lăsând în urmă un trecut întunecat în căutarea unui nou început pe o planetă nou colonizată.Pe parcurs, ei își dau seama că cea mai mare amenințare la adresa visului lor de a începe o noua viață,este ceva mult mai întunecat decât trecutul pe care erau atât de disperați să scape.

6) Avengers:Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War este un film american de acțiune din 2018, bazat pe echipa de supereroi cu același nume creată de Marvel Comics. Filmul este produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion unde ne este prezentat Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

7) Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald – Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore. Dumbledore va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.

8) Aquaman (2018)

O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

9) Ready Player One (2018)

În 2045, omenirea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

10) Transformers 6 (2018)

Filmul se bazeaza pe viata personajului indragit de copii din seria Transformers, Bumblebee. Acest film este primul din franciza care nu va fi regizat de Michael Bay, dar va continua să acționeze ca producător. A fost lansat pe 21 decembrie în Statele Unite ale Americii iar Premiera in Romania a avut loc pe data de 28.12.2018. O producție cinematografică uimitoare, pe care o recomand cu incredere - filmul merită acel timp prețios acordat spre al viziona :- nu vă va dezamăgii.


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar