Spot Publicitar

Spartacus ( 2010 - 2013 ) - Un serial istoric destul de extravagant ● Interzis persoanelor sub 17 ani.

 Salutare tuturor - Azi in acest micuț post doresc sa va prezint un serial istoric, pe care l-am văzut și revăzut cam de multe ori.


Posibil multi dintre cei ce vor incerca sa citească acest mic review, au vizionat acest serial dar, totusi datorită unor lucruri greu de înțeles....in general de nedescris - simt acea nevoie intensă personala de al prezenta,...Ok, posibil sub o altă formă. Eu unul tind sa cred ca încă sunt ființe umane ce nu au auzit de acest superb serial, sau poate din anumite motive au evitat pana acum acest titlu cinematografic. Atentie datorita multor scene in care nuditatea si violenta sunt expuse sub multe forme, acest serial istoric e interzis in totalitate minorilor.

Din punctul meu de vedere serialul pe care il recomand, reprezintă o fabuloasă capodopera cinematografică. Serialul iti oferă cam de toate: de la dragoste ( ok, unele scene sunt destul de exagerate, poate prea exagerate - duse la extrem ) pana la trădare, crima si razboi. Ok, sa incercam sa mergem mai departe - - - in acest serial istoric numit, Spartacus - sunt expuse doar o parte dintre evenimentele violente si depravare a societății ce faceau partea din viata de zi cu zi ale Imperiului Roman. Sincer, imi place istoria antică si ma atrag mult acele numeroase legende fantastice ale acelor vremuri epice - întotdeauna curiozitatea propie ma tot împins sa răsfoiesc multe scrieri si creații istorice ce expun acele perioade ale antichității. Din punctul meu de vedere - ok, mai bine spus- din punct de vedere istoric, mi sa parut a fi unul dintre cele mai realiste seriale despre Imperiul Roman.


 Spartacus este un serial istoric american, publicat sub patronajul canalului de televiziune Starz pe data 23 ianuarie 2010. Producătorii executivi al acestei serii, Steven S. DeKnight și Robert Tapert s-au concentrat enorm de mult pe structurarea evenimentelor ale Imperiului Roman, expunând trairile emoționale, faptele si figura istorică a celui mai aprig inamic al Romei, Spartacus despre care n-ar fi rămas nimic în istorie. Într-adevăr, in realitate se pare că până nici numele lui real dăruit la nastere, nu a fost consemnat in istorie - Spartacus fiind numele dobândit în sangeroasa arena a impunătoarei Rome.


Serialul e împărțit în 4 sezoane fantastice, cu episoade din ce in ce mai bune, mai spectaculoase. Credeti-ma, o data ce veți acorda o sansa primului episod, veți descoperii ca mintea voastră incepe sa fie mai curioasă si veți dori sa vizionati încontinuu ( puțină dependență nu strică nimănui - mai ales la un asemenea serial ).

Sezoanele Serialului Spartacus

• Spartacus: Blood and Sand (2010), sezonul I

• Spartacus: Gods of the Arena (2011), prequel ( publicarea acestui sezon a fost datorită unor evenimente nefericite prin care actorul principal Andy Whitfield, a avut de suferit )

• Spartacus: Vengeance (2012), sezonul al II-lea

• Spartacus: War of the Damned, sezonul al III-lea

Imi pare rau ca a murit Andy, era unul din actorii mei preferati. Sunt sigur convins că in cazul in care Andy Whitfield ar fi supraviețuit in lupta cu acea boală necruțătoare, lucrurile ar fi fost la cu totul un alt nivel.


Spartacus reprezintă o intensă poveste a vieții celui mai faimos si aprig gladiator al Imperiului Roman - o poveste captivantă expusă într-o notă destul de violenta si sângeroasă. Serialul acesta arata doar o mica parte a acelor timpuri - modul cum se traia inainte, acel moment barbar cand sclavii erau capturați și pusi sa lupte in arene pentru amuzamentul publicului. Într-adevăr a fost un proiect ambițios destul de costisitor unde pentru a-l face mai interesant producatorii au apelat la multe efecte speciale si la scene mai fierbinti. Dar, asta e - sa incercat sa se expună cat mai mult din acele aspecte ce au condus la prăbușirea Imperiului Roman. Serialul este destinat tuturor celor care pot sa se uite - Atentie datorită multor scene violente, acest serial nu este recomandat minorilor - ok, e un aspect important si serios. Mare atenție la copilași...Această recomandare e o creatie cinematografică ce poate marca pe viață o ființă umană ce încă nu sa decis ce va face cu viața sa personală.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar