Spot Publicitar

Noutăți din lumea tehnologiei- Elon Musk anunță ca in viitor compania Tesla va construii un robot umanoid și va fi numit Tesla Bot.

 Zilele trecute, Elon Musk după cum ne-am obișnuit de altfel, a avut curajul de a anunța cu mult entuziasm producția unor roboții umanoizi destinați efectuării acelor treburi casnice, consumatoare de timp pe care noi oameni adesea le facem in fiecare zi. Momentan din câte s-ar parea, robotelul biped e doar la nivelul de concept, urmând ca viitorul prototip să fie prezentat publicului larg anul viitor. 

Indiferent de s-ar spune eu unul tot tind sa cred ca ar avea el un prototip creat, ascuns de ochii publicului ( in general ființele umane cu averi colosale si cu un statut social asemănător lui Elon Musk, întotdeauna vor păstra acea urmă misterioasă de secretomanie ). În fine, continui sa imi păstrez acea pozitivă stare, totuși chiar dacă nu cred că in viitor ma va ajuta ceea ce voi descoperii prin buzunarele proprii, sincer deja imi doresc enorm de mult o asemenea unealta tehnologică bipeda....mi-ar trebuii 🙂⚔ neaparat unul.


Se pare că in viitorul apropiat, mult mai precis - pe parcursul anului viitor 2022 omenirea va fi martoră unei posibile îmbunătățiri la nivel social ( tinand cont de evolutia emtuziasta a stirei ce continua sa se propage in numeroasele medii sociale, eu așa observ - o posibilă îmbunătățire la nivel social - ok, sa sperăm că nu vom păți ca in scenariul oferit de creația cinematografică ,,I, Robot" ).

CEO-ul Tesla a spus că inteligenta artificială a viitorului robot, numit Tesla Bot - se va baza pe aceleași cipuri și senzori pe care mașinile Tesla le folosesc pentru funcțiile de auto-conducere. După atatea filme si numeroasele creații literare science fiction cu roboți si inteligenta artificială publicate de-a lungul timpului, iată că vine și timpul ca acestea să fie aduse la realitate in societatea modernă in care ne petrecem timpul nostru prețios.  Interesant e faptul că aceste viitoare unelte inteligente, bipede vor avea o înălțime de 1,72 metri și ar urma să fie prevăzute cu un ecran în loc de față unde ar fi prezentate informații utile. Acest tip de robot va fi pregătit sa transporte o greutate maximă de 20 de kilograme, va putea ridica 68 de kilograme și va cântări 57 de kilograme. Robotul ar urma să aibă o viteză maximă de 5 km/h. 

În cazul in care sunteti curioși si doriți sa aflati mai multe informații verificați linkurile din apropiere:  Elon Musk - Tesla Bot și Pagina oficială a website-ului tesla.com ( inteligenta artificială )

Momentan încă nu sunt disponibile prea multe informații, totusi bănuiesc că luna ianuarie a anului 2022, va fi acea lună specială în care prototipul Tesla Bot va fi prezentat publicului larg. ( doar puțină secretomanie personală și a celor din jurul proiectelor lui, doar pentru a-și proteja viitorul produs tehnologic ) Interesant e faptul ca in momentul de față compania Tesla caută personal suplimentar, cum ar fi ingineri mecanici si electricieni, control și software doar pentru a valorifica si evolua, îmbunătățind acea prețioasă  inteligență artificiala existentă în portofoliul produselor companiei sale. Pentru mai multe informații despre acest subiect vă recomand acele două linkuri prezente în acest post. 

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar