Spot Publicitar

Blockchain⚡, Bitcoin⚡ si Criptomonedele⚡ - C├óteva­čśü g├ónduri necurate.

 Din cate se pare luna August a acestui interesant an, a fost o lun─â bun─â pentru pia╚Ťa criptomonedelor. Se observ─â destul de bine ceea ce se ├«nt├ómpl─â cu Bitcoin - e pe un val ascendent, aproape de 50,000 dolari pe unitate. Din punctul meu de vedere, nu se va oprii la acea valoare frumu╚Öic─â - ci cred ca va continua s─â  creasc─â spectaculos spre o valoare de peste 100.000 de dolari. Eu tind sa cred ca cel t├órziu ├«n luna Noiembrie sau ├«nceputul lui Decembrie 2021, regele tuturor criptomonedelor ( Bitcoin ) va ajunge la acea impresionant─â valoare.


Ok, acum poate visez putin dar, asta doar datorita acelor lucruri pozitive publicate de mass-media. M─â raportez, la Bitcoin deoarece din c├óte sa observat p├ón─â ├«n momentul de fa╚Ť─â, orice cre╚Ötere sau descre╚Ötere ├«nregistrat─â a acestei criptomonede, a continuat s─â stimuleze ( pozitiv sau negativ ) valoarea tuturor criptomonedelor de pe pia╚Ťa criptomonedelor si nu numai -  Bitcoin r─âm├óne o criptomoneda provocatoare. Eu unul ├«nc─â continui sa recomand acel HODL⚡ your⚔ treasure. Keep­čĹŹ it safe - Don't­čśü move.

Recent am descoperit o stire din domeniul criptografic ce pare ca ar reprezenta partea negativa a acelor lucruri pe care Bitcoin le cam acoper─â in societatea in care tr─âim. Bine, acum cu to╚Ťii suntem con╚Ötien╚Ťi de faptul ca toate tranzac╚Ťiile de criptomonede, care sunt ├«nregistrate ├«n Blockchain, nu prea pot fi urm─ârite at├ót de bine de c─âtre guverne ╚Öi alte autorit─â╚Ťi centrale, cum ar fi b─âncile - ceea ce ar ├«nsemna c─â aceste unelte inteligente sunt adesea folosite in mod preferabil de hackerii de ransomware ╚Öi de ceilal╚Ťi infractori.

 Intradevar, nu putem nega aceste lucruri ce prive╚Öte partea cu infrac╚Ťionalitatea. Pe intregul mapamondului suntem miliarde de fiin╚Ťe umane, care mai de care si fiecare dintre noi avem dorinte si scopuri in aceast─â pretioasa via╚Ť─â. Multe persoane ├«╚Öi doresc acea libertate financiar─â mult visat─â dar, asta nu ├«nseamn─â ca pentru a dob├óndi acea libertate trebuie s─â producem suferin╚Ť─â in jurul nostru, acelora din societate.


Chiar daca tr─âim ├«ntr-o er─â civilizat─â, o era in care fiecare dintre noi avem accesul la informa╚Ťie, cunoa╚Ötere - stiinta....din p─âcate, cu parere de rau ├«nc─â exist─â o mul╚Ťime de fiin╚Ťe umane ce au ca obiectiv principal de  activitate rolul de a propaga r─âut─â╚Ťi, distrugeri si dureri. Se observ─â destul de bine chiar si in randul celor de la puterea statelor: fraude colosale, forme multiple de a mitui, crime, scandaluri publice doar pentru a manipula acea pretioasa opinie public─â. Ok, c├ónd am folosit cuvantul ,,crim─â" nu m-am referit neap─ârat la asasinarea cuiva. In lumea asta, datorita unor decizii inapoiate, penibile si r─âuvoitoare aprobate la nivelul de conducere a statelor, sunt persoane ce sufer─â pur si simplu de foame ( deci pentru mine acest lucru este egal cu acel cuv├ónt ,,crim─â" - nimic mai mult ). 

In fine, de-a lungul timpului ├«ntotdeauna sa prezentat in mass-media, c─â utilizarea criptomonedelor este folosit in mod frecvent de c─âtre infractori - chestia asta a fost una dintre principalele critici aduse pentru Bitcoin ╚Öi altor criptomonede importante. O chestie super, super negativa ce a devenit cu timpul destul de penibila si plictisitoare ( ├«ntr-adev─âr sunt oameni ce le face acea intens─â pl─âcere s─â fac─â r─âu altora folosind tehnologia Blockchain si criptomonedele sale dar, nu numai....). Stirile din mass-media de acest tip, nu au f─âcut altceva dec├ót s─â creeze mult─â negativitate, oferind acea stare intens─â de nesiguran╚Ť─â ce te face sa fi in permanenta in alert─â - bine nu chiar in permanenta, doar putin in suspans. Oricum, pe o parte - ok, privind putin pozitiv...aceste tipuri de stiri te face sa fi totusi putin mai atent la informa╚Ťia descoperit─â. In cel mai bun caz devii pu╚Ťin mai precaut ╚Öi-╚Ťi vei lua masurile necesare de siguran╚Ť─â. 

Chiar ma uitam la o stire in care se expunea un caz putin mai vechi - aproximativ un caz pe rol cam de doi ani. Se spune ca in urm─â cu doi ani, in Suedia un oarecare traficant de droguri ar fi fost prins si deposedat de veniturile sale, 36 de Bitcoini, care la vremea respectiv─â valorau doar aproximativ 137.000 de dolari ( o captur─â destul de pretioasa la acele vremuri ). Problema ar fi ca acum la ora actual─â guvernul Suedez - mai bine zis autorit─â╚Ťile Suedeze trebuie s─â returneze Bitcoini in valoare de aproximativ 1,6 milioane de dolari acelui traficant de droguri.  Linkul c─âtre acea stire la care fac referire:- Sweden must repay 1,6 millions in Bitcoin to convicted drug dealer

╚Üin├ónd, cont de provenienta acelor Bitcoin - deci, pur si simplu acel nemernic corupt cam va sc─âpa cu o adev─ârat─â comoar─â, ce cam valoreaz─â  aproximativ 1,66 milioane de dolari. ( S─â-mi dau palme, deoarece eu unul nu mai ├«n╚Ťeleg nimic ). Am p─ârerea c─â statul Suedez cam favorizeaz─â infrac╚Ťionalitatea, c─â de altfel nu mi-a╚Ö putea explica decizia luat─â de acele autorit─â╚Ťi competente. Sincer nu v─âd motivul pentru care acel traficant trebuie despagubit.


Luati de exemplu, azi o persoan─â anume face un ├«mprumut de 1 Bitcoin ( aten╚Ťie niciodat─â nu voi recomanda o asemenea decizie - ultra-super-super-super riscant ) ce valoreaz─â 48.000 de dolari la ora actual─â, dar acesta in timp va cre╚Öte poate, se va dubla sau pur si simplu se va tripla. Indiferent de valoarea la care se va ajunge, persoana ce a realizat acel ├«mprumut va pl─âti tot 1 Bitcoin + acele dob├ónzi, taxe ╚Öi comisioane ( deci, nu ├«n dolari, nu ├«n euro, nu ├«n lei - ci ├«n Bitcoini - acel 1 Bitcoin ). Asa si acel ,,am─âr├ót" de traficant - a fost prins si deposedat de 36 de  Bitcoini pentru acele fapte nocive, cauzatoare de iluzii distructive ╚Öi total penibile, ( pur si simplu ─âla a distrus zeci, poate sute de fiin╚Ťe umane )- mintea mea nu poate procesa acel motiv plauzibil de restituirea acelor bunuri valorice ( problema e ca nu v─âd motivul ). 


● Un mic important avertisment.  ☆ ├Änainte de a face orice fel de investi╚Ťie ├«n criptomonede, trebuie s─â fii sigur c─â tranzac╚Ťionarea criptomonedelor este calea  potrivit─â pentru tine. ├Äntotdeauna ar trebuii luat in calcul faptul c─â, pre╚Ťul sau valoarea criptomonedelor poate cre╚Öte sau sc─âdea rapid ├«n orice moment (╚Öi poate chiar s─â scad─â la zero - riscul de pierdere la de╚Ťinerea criptomonedelor poate fi considerabil substan╚Ťial ). Prin prezenta informa╚Ťiilor prezente pe website-ul, mythical-times.com nu se face nici-o recomandare privind caracterul oportun al tranzac╚Ťion─ârii de criptomonede ( cump─ârarea, de╚Ťinerea sau tranzac╚Ťionarea acestor bunuri digitale ). Aten╚Ťie riscurile la care te vei expune, atunci cand investesti in criptomonede pot fi destul de mari. ├Äntotdeauna, ├«nainte de a investii sau tranzactiona un bun virtual, studiaz─â si analizeaz─â in mod personal acele informa╚Ťii ce sunt disponibile pe intregul World Wide Web.  

Comentarii

Promo

Post─âri populare de pe acest blog

Curiozit─â╚Ťi despre Grecia Antic─â - Educa╚Ťia Spartan─â

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Crea╚Ťiei ├Än Mitologia Greac─â

Spot Publicitar