Spot Publicitar

Blockchain⚡, Bitcoin⚡ si Criptomonedele⚡ - Câteva😁 gânduri necurate.

 Din cate se pare luna August a acestui interesant an, a fost o lună bună pentru piața criptomonedelor. Se observă destul de bine ceea ce se întâmplă cu Bitcoin - e pe un val ascendent, aproape de 50,000 dolari pe unitate. Din punctul meu de vedere, nu se va oprii la acea valoare frumușică - ci cred ca va continua să  crească spectaculos spre o valoare de peste 100.000 de dolari. Eu tind sa cred ca cel târziu în luna Noiembrie sau începutul lui Decembrie 2021, regele tuturor criptomonedelor ( Bitcoin ) va ajunge la acea impresionantă valoare.


Ok, acum poate visez putin dar, asta doar datorita acelor lucruri pozitive publicate de mass-media. Mă raportez, la Bitcoin deoarece din câte sa observat până în momentul de față, orice creștere sau descreștere înregistrată a acestei criptomonede, a continuat să stimuleze ( pozitiv sau negativ ) valoarea tuturor criptomonedelor de pe piața criptomonedelor si nu numai -  Bitcoin rămâne o criptomoneda provocatoare. Eu unul încă continui sa recomand acel HODL⚡ your⚔ treasure. Keep👍 it safe - Don't😁 move.

Recent am descoperit o stire din domeniul criptografic ce pare ca ar reprezenta partea negativa a acelor lucruri pe care Bitcoin le cam acoperă in societatea in care trăim. Bine, acum cu toții suntem conștienți de faptul ca toate tranzacțiile de criptomonede, care sunt înregistrate în Blockchain, nu prea pot fi urmărite atât de bine de către guverne și alte autorități centrale, cum ar fi băncile - ceea ce ar însemna că aceste unelte inteligente sunt adesea folosite in mod preferabil de hackerii de ransomware și de ceilalți infractori.

 Intradevar, nu putem nega aceste lucruri ce privește partea cu infracționalitatea. Pe intregul mapamondului suntem miliarde de ființe umane, care mai de care si fiecare dintre noi avem dorinte si scopuri in această pretioasa viață. Multe persoane își doresc acea libertate financiară mult visată dar, asta nu înseamnă ca pentru a dobândi acea libertate trebuie să producem suferință in jurul nostru, acelora din societate.


Chiar daca trăim într-o eră civilizată, o era in care fiecare dintre noi avem accesul la informație, cunoaștere - stiinta....din păcate, cu parere de rau încă există o mulțime de ființe umane ce au ca obiectiv principal de  activitate rolul de a propaga răutăți, distrugeri si dureri. Se observă destul de bine chiar si in randul celor de la puterea statelor: fraude colosale, forme multiple de a mitui, crime, scandaluri publice doar pentru a manipula acea pretioasa opinie publică. Ok, când am folosit cuvantul ,,crimă" nu m-am referit neapărat la asasinarea cuiva. In lumea asta, datorita unor decizii inapoiate, penibile si răuvoitoare aprobate la nivelul de conducere a statelor, sunt persoane ce suferă pur si simplu de foame ( deci pentru mine acest lucru este egal cu acel cuvânt ,,crimă" - nimic mai mult ). 

In fine, de-a lungul timpului întotdeauna sa prezentat in mass-media, că utilizarea criptomonedelor este folosit in mod frecvent de către infractori - chestia asta a fost una dintre principalele critici aduse pentru Bitcoin și altor criptomonede importante. O chestie super, super negativa ce a devenit cu timpul destul de penibila si plictisitoare ( într-adevăr sunt oameni ce le face acea intensă plăcere să facă rău altora folosind tehnologia Blockchain si criptomonedele sale dar, nu numai....). Stirile din mass-media de acest tip, nu au făcut altceva decât să creeze multă negativitate, oferind acea stare intensă de nesiguranță ce te face sa fi in permanenta in alertă - bine nu chiar in permanenta, doar putin in suspans. Oricum, pe o parte - ok, privind putin pozitiv...aceste tipuri de stiri te face sa fi totusi putin mai atent la informația descoperită. In cel mai bun caz devii puțin mai precaut și-ți vei lua masurile necesare de siguranță. 

Chiar ma uitam la o stire in care se expunea un caz putin mai vechi - aproximativ un caz pe rol cam de doi ani. Se spune ca in urmă cu doi ani, in Suedia un oarecare traficant de droguri ar fi fost prins si deposedat de veniturile sale, 36 de Bitcoini, care la vremea respectivă valorau doar aproximativ 137.000 de dolari ( o captură destul de pretioasa la acele vremuri ). Problema ar fi ca acum la ora actuală guvernul Suedez - mai bine zis autoritățile Suedeze trebuie să returneze Bitcoini in valoare de aproximativ 1,6 milioane de dolari acelui traficant de droguri.  Linkul către acea stire la care fac referire:- Sweden must repay 1,6 millions in Bitcoin to convicted drug dealer

Ținând, cont de provenienta acelor Bitcoin - deci, pur si simplu acel nemernic corupt cam va scăpa cu o adevărată comoară, ce cam valorează  aproximativ 1,66 milioane de dolari. ( Să-mi dau palme, deoarece eu unul nu mai înțeleg nimic ). Am părerea că statul Suedez cam favorizează infracționalitatea, că de altfel nu mi-aș putea explica decizia luată de acele autorități competente. Sincer nu văd motivul pentru care acel traficant trebuie despagubit.


Luati de exemplu, azi o persoană anume face un împrumut de 1 Bitcoin ( atenție niciodată nu voi recomanda o asemenea decizie - ultra-super-super-super riscant ) ce valorează 48.000 de dolari la ora actuală, dar acesta in timp va crește poate, se va dubla sau pur si simplu se va tripla. Indiferent de valoarea la care se va ajunge, persoana ce a realizat acel împrumut va plăti tot 1 Bitcoin + acele dobânzi, taxe și comisioane ( deci, nu în dolari, nu în euro, nu în lei - ci în Bitcoini - acel 1 Bitcoin ). Asa si acel ,,amărât" de traficant - a fost prins si deposedat de 36 de  Bitcoini pentru acele fapte nocive, cauzatoare de iluzii distructive și total penibile, ( pur si simplu ăla a distrus zeci, poate sute de ființe umane )- mintea mea nu poate procesa acel motiv plauzibil de restituirea acelor bunuri valorice ( problema e ca nu văd motivul ). 


● Un mic important avertisment.  ☆ Înainte de a face orice fel de investiție în criptomonede, trebuie să fii sigur că tranzacționarea criptomonedelor este calea  potrivită pentru tine. Întotdeauna ar trebuii luat in calcul faptul că, prețul sau valoarea criptomonedelor poate crește sau scădea rapid în orice moment (și poate chiar să scadă la zero - riscul de pierdere la deținerea criptomonedelor poate fi considerabil substanțial ). Prin prezenta informațiilor prezente pe website-ul, mythical-times.com nu se face nici-o recomandare privind caracterul oportun al tranzacționării de criptomonede ( cumpărarea, deținerea sau tranzacționarea acestor bunuri digitale ). Atenție riscurile la care te vei expune, atunci cand investesti in criptomonede pot fi destul de mari. Întotdeauna, înainte de a investii sau tranzactiona un bun virtual, studiază si analizează in mod personal acele informații ce sunt disponibile pe intregul World Wide Web.  

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar