Spot Publicitar

FaucetPay - Portofel microplăți și platformă de câștig.

 FaucetPays, este o platformă pe care am început să o folosesc acum câteva zile și pot spune că până în momentul de față sunt destul de mulțumit. Dacă doriți să obțineți venituri suplimentare, aceasta este oportunitatea potrivită pentru fiecare.

Faucetpay 

Bun pentru colectarea de pe alte site-uri. Funcționează bine. Se plătește. Poate că este mai bine ca toată lumea să păstreze o anumită distanță față de secțiunea de jocuri, ce sunt prezentate în micro-platformă. În plus, totul funcționează excelent. Un alt sfat este să evitati retragerile BTC din cauza costului ridicat. Micro-plataforma respectivă plătește pentru ceea ce ați colectat.

Nu pot specifica cât de mult puteți câștiga .. poate fi 0,10$ .. 0,20$ poate mai mult ... contează mult cât timp alocați acelor website-uri numite faucets și nu numai, depinde foarte mult de prezența referalilor. 

În faucetpay există multe site-uri precum ptc, rețele publicitare etc. De exemplu, a-ads.com (Rețea publicitară) este un site web afiliat pe care îl folosesc, unde pot retrage sume mici în faucetpay. Așa cum am scris în această mică postare, nu recomand jocurile norocoase prezente pe faucetpay. 
Această platformă de microplăți acceptă Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash, DASH, DigiByte și Tron. Mai multe în curând. Dacă sunteți curioși și doriți să încercați, vă rog să verificați linkul apropiat. FaucetPay.io



Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar