Spot Publicitar

Wo Long: Fallen Dynasty - Unul dintre cele mai așteptate jocuri video ale anului 2023.

 Wo Long: Fallen Dynasty , un provocator proiect îndrăzneț ce va fi expus pe piața jocurilor video pe parcursul acestui an 2023.

Imagine reprezentativă 

Wo Long: Fallen Dynasty este un RPG de acțiune, bazat pe romanul istoric al lui Luo Guanzhong, din secolul al XIV-lea, Romance of the Three Kingdoms. Fiind unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2023, acesta oferă o abordare fantastică a istoriei Chinei antice, înfrumusețând povești binecunoscute cu forțe demonice și numeroase ființe mitologice.

Mai precis, spre surprinderea tuturor iubitorilor de jocuri video, Wo Long: Fallen Dynasty va fi lansat pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC pe 3 martie 2023.


Imagine reprezentativă 

Synopsis

Viitorul RPG de acțiune este plasat în China în cursul anului 184 d.Hr., chiar înainte de căderea dinastiei Han și de începutul perioadei celor Trei Regate. Ca atare, jocul prezintă și câteva figuri legendare ale perioadei, inclusiv Guan Yu, Zhang Fei, Zhao Yun și Lu Bu. Cu toate acestea, povestea jocului nu este o repovestire obișnuită a istoriei antice chineze. Potrivit Team Ninja, Wo Long: Fallen Dynasty este o fantezie întunecată, în care jucătorii trebuie să alunge demonii străvechi în timp ce luptă pentru supraviețuire.

În mare parte, povestea jocului video Wo Long, face referire la fantasticele fiinte mitologice dragonii, care se referă, de asemenea, la un erou sau o persoană cu un caracter puternic care nu este încă cunoscută. 


La prima vedere din informațiile descoperite, se pare ca jocul încearcă sa ne ofere ceva unic - aici jucătorii au șansa de a personaliza complet nu numai modul în care va arăta personajul lor, ci și modul în care îl vor controla. După crearea unui personaj, jucătorii vor avea opțiunea de a selecta una dintre cele cinci stiluri de luptă. Acestea dictând în cele din urmă statisticile unui caracter, vrăjile de pornire și ce ființă mitică îl va ajuta. În plus, jucătorii vor avea, de asemenea, frâu liber să aleagă ce armă ar dori să folosească dintr-o colecție largă de gheare, săbii, cuțite, halebarde și multe altele.

Ok, doar priviți trailerul de mai jos - posibil ceea ce vedem, nu reprezintă altceva decât căderea a ceea ce este probabil dinastia Han în mâinile unei armate demonice, urmată de chemarea eroului nostru la luptă.


Team Ninja, studioul de producție a declarat că Wo Long: Fallen Dynasty va fi cel mai atractiv si provocator joc de până acum. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat studioul să renunțe la includerea setărilor de dificultate. 





Chiar dacă jocul s-ar putea să nu aibă setări de dificultate, există un aspect important în opțiunea multiplayer a jocului, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a invoca un prieten în timpul bătăliilor mai grele. La prima vedere pare a fi un joc grozav ce merita achiziționat - totuși, încă mai avem de așteptat până cand acesta va fi disponibil în mod public.



Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar