Spot Publicitar

O creație cinematografică deosebită pe care o recomand în această lună plină de sărbători plăcute și pacifiste.

 Indiferent de povestea pe care o vei citi sau o vei asculta în viitorul apropiat, singurul lucru pe care ar trebuii să-l ştii despre elfi, oameni, monştri şi magie este că vin din lumi total diferite. Yep, și asta doar datorită multiplelor creații fanteziste ce au tot fost publicate de-a lungul timpului. Sincer, un prequel despre asta ar fi destul de interesant ~ mie personal mi-ar plăcea. 

Sursa imaginii reprezentative Netflix

Pe parcursul timpului creația cinematografică, The Witcher de la Netflix, bazat pe cărțile lui Andrzej Sapkowski, a reușit să cucerească lumea încă din momentul când a avut premiera pe platforma de streaming în 2019. Cu două sezoane și un film animat pe platforma de streaming, Netflix a lansat un nou serial prequel numit, The Witcher: Blood Origin pe 25 decembrie. Ok, doar priviți trailerul de mai jos - arată destul de promițător...


O mică notă despre Andrzej Sapkowski ( a fost un scriitor polonez de literatură fantastică, cunoscut datorită seriei de cărți: Sabia destinului și Vânătorul Geralt din Rivia )

Serialul ne expune o poveste epică a unei lumi fantastice, populată de personaje care momentan nu pot fi definite nici ca fiind bune, dar nici rele - Cine știe!!? Posibil pe parcursul acestui serial fantezist vom descoperii acele diferențe. Serialul The Witcher: Blood Origin, cu siguranta nu se muleaza pe gusturile tuturor cinefililor, însă pentru iubitorii de fantezie îmbinat cu viața medievală va fi o sursă pură de entertainment. Yep,Vizionare plăcută!

Un mic rezumat al acestei creații cinematografice

,,Plasat în lumea elfilor cu 1200 de ani înainte de evenimentele din The Witcher, prequel-ul Blood Origin ne spune o poveste fantastică pierdută în timp, inclusiv creația primului Witcher și evenimentele care duc la Conjuncția Sferelor, locul în care lumile monștrilor, ale oamenilor și ale elfilor s-au amestecat pentru a deveni una. Yep, șapte proscriși dintr-o lume elfică își unesc forțele într-o călătorie epică, împotriva unui imperiu atotputernic."



Pentru fanii serialului, The Witcher ~ acest prequel ce a fost publicat inca de pe data de 25 Decembrie a acestui an poate părea greu și încurcat , tocmai pentru acțiunea ce se petrece într-un timp diferit. Garantat e că după primul episod, se va înțelege esențialul și legătura dintre personaje. Mie mi-a plăcut enorm de mult - yep, ceea ce înseamnă că voi continua să-l vizionez cu o oarecare curiozitate.

The Witcher: Blood Origin răspunde la cel puțin una dintre întrebările pe care fanii le așteptau a fi răspunse: Cum a apărut primul Witcher? Yep, în acest serial fantastisc ar trebui sa descoperim prima transformare a vrăjitorului Misterelor. Primul vrăjitor fiind un elf și totul fiind o creație super- elfică se simte cu siguranță că ar trebui să spună ceva nou și important despre lumea universului Witcher de la Netflix.

Sursa imaginii reprezentative: Netflix 

Ok, chiar dacă serialul pare unul a fi fost destul de ieftin in privința producției, povestea acestuia e genială. Yep, în ciuda faptului că vom descoperi monștrii și efecte speciale la un nivel slab, actorii și-au jucat bine rolurile. Recomand serialul fanilor cărților si a jocului, The Witcher - chiar își merită timpul.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar