Spot Publicitar

The Lord of the Rings: The Rings of Power. Unul dintre cele mai bune seriale ce ne expune începuturile celei mai fantastice trilogii ale tuturor timpurilor.

 În sfârșit continuarea capodoperei epopeice, Lord of the Rings a fost publicată prin cel mai scump serial din istorie - Rings of Power. Primele 3 episoade cel putin pentru mine, m-au ținut captiv in fața ecranului deviceului meu personal și deja sunt cu ochii pe noutățile ce țin despre apariția sezonului doi.

O imagine reprezentativă 

Această dramă fantastică este plasată în timp cu mii de ani înainte de acțiunea din The Hobbit și din Stâpânul Inelelor a lui J.R.R. Tolkien, și ne prezintă o epocă în care marile puteri erau făurite, regatele s-au ridicat la glorie sau au devenit ruine, personaje nesemnificative au devenit eroi, speranța a atârnat de un fir de păr, iar cel mai periculos personaj negativ al lui Tolkien a amenințat că va arunca lumea în întuneric.

Începând dintr-un moment de relativă pace, serialul urmărește un ansamblu de personaje, unele cunoscute altele noi, care se vor lupta cu răul ce abia se forma pe Pământul de Mijloc. Din adâncul Munților Cețoși, în maiestuoasa capitală a elfilor numită Lindon, la măreața insulă regat Numenor, și până în colțurile hărților, aceste regate și aceste personaje vor crea moșteniri care vor trăi și după moartea lor. Un superb serial ce-și merită timpul - nu veți regreta.

Númenóreenii erau considerați a fi descendenții lui Edain care s-au aliat cu elfii și i-au ajutat în războiul împotriva lui Morgoth. Pentru loialitatea și serviciile lor, li s-a oferit cadou insula Númenor. Primul lor rege a fost Elros, un semielf și un frate cu Elrond. Elendil, tatăl lui Isildur, a fost descendentul lui Elros. Deoarece Elros era un semielf, descendenții săi aveau avantaje de care nu se bucură oamenii normali. Se spunea că Númenóreanii au o durată de viață mai lungă, o construcție mai mare și o inteligență în comparație cu alți bărbați normali. În „Inelele puterii”, Elendil servește drept căpitan al navei care îi găsește pe Galadriel și Halbrand, blocați pe mare. În acest moment, Isildur este încă foarte tânăr. Odată cu amenințarea lui Sauron care planează asupra lumii lor, războiul și distrugerea sunt aduse în Númenor, cu Elendil conducând grupul de supraviețuitori în Pământul de Mijloc. Aici, el și fiii săi, Isildur și Anarion, au pus bazele a ceea ce avea să devină regatele Gondor și Arnor. După moartea lui Elendril, fiul său cel mare, Isildur a devenit regele Gondorului și Arnorului.


The Lord of the Rings: The Rings of Power este unul dintre serialele pe care le așteptam cu nerăbdare iar – compania lui Jeff Bezos a reușit să-mi ofere un spectacol inedit. Yep, din punctul meu de vedere Rings of Power este o adevărată capodoperă epică ce merita vizionată. Cadrele, decorurile, efectele vizuale au fost foarte atent realizate. Prime Video a reușit sa mă țină captiv la vizionarea primelor episoade ale acestui serial fantastic bazat pe creatiile lui J.R.R Tolkien.


,,Trei inele pentru regii elfi de sub cer, șapte pentru domnii pitici în sălile lor de piatră, nouă pentru oamenii muritori sortiți să moară, unul pentru stăpânul întunecat de pe tronul său întunecat, în țara Mordorului, unde zac umbrele, Un Inel pentru a-i stăpâni pe toți, Un Inel pentru a-i găsi, Un Inel pentru a-i aduce pe toți și în întuneric să-i lege, În Țara Mordorului, unde zac Umbrele."


O melodie epică pe care o veți descoperii la sfârșitul episodului 8 - Where the Shadows Lie și este interpretată de cântăreața și compozitoarea Fiona Apple și Bear McCreary.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar