Spot Publicitar

Planurile mărețe ale companiei Ubisoft pentru viitorul francizei Assassin’s Creed - 2022, 2023 și respectiv anul 2024.

 In sfârșit, Ubisoft a dezvăluit oficial viitoarele super jocuri ce aparțin francizei Assassin’s Creed. Primul joc ce va fi publicat, poartă numele ,,Mirage" și din câte se cam pare acesta ne va oferii o serie epica de călătorii în timp până la Bagdadul din secolul al IX-lea, unde vom putea experimenta rolul unui asasin în devenire pe nume Basim. 

Ok, doar incercati sa priviți trailerul de mai sus care anunță în premieră mondială Assassin's Creed Mirage. În secolul al IX-lea înaintea erei noastre, Bagdadul este la apogeu, conducând lumea în știință, artă, inovație și comerț. În mijlocul peisajului său urban plin de viață, un tânăr orfan conflictual cu un trecut tragic trebuie să navigheze pe străzi pentru a supraviețui. In această versiune a jocului veți experimenta povestea lui Basim în Assassin's Creed Mirage.

În Assassin’s Creed Mirage, vei juca rolul personajului numit Basim, un hoț de stradă viclean cu viziuni de coșmar, care caută răspunsuri și dreptate. După un act de răzbunare mortală, Basim fuge din Bagdad și se alătură unei organizații străvechi – The Hidden Ones. Pe măsură ce învață ritualurile lor misterioase și principiile puternice, el își va perfecționa abilitățile unice, își va descoperi adevărata natură și va ajunge să înțeleagă un nou Crez – unul care îi va schimba soarta în moduri pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată. 

Din câte se pare, Ubisoft deja a inceput dezvoltarea primei versiuni open-world a jocului video Assassin's Creed pentru smartphone-uri, denumit în prezent „Jade”, unde acțiunea va avea loc în China antică și va permite jucătorilor să-și personalizeze propriul caracter. Ubisoft a expus în mod public că lucrează la un titlu mobil fără nume pentru serviciul de jocuri Netflix, deși momentan nu prea ar există detalii în acest sens. (Netflix și Ubisoft lucrează în prezent împreună la un serial live-action bazat pe Assassin's Creed.) Ok doar priviți trailerul pentru viitorul joc video mobil pe care cei de la Ubisoft au lăsat impresia că va fi un joc free to play, pentru toată lumea - in sfârșit fără comportamente discriminatorii.

Interesant e ca această franciză epica inca se află în plină expansiune și a ajuns la ora actuală să valoreze milioane de dolari. Trebuie sa fim conștienti de faptul ca odată cu evoluția tehnologiei, jocurilor video au reușit să devină mult mai atractive, mai plăcute, chiar aproape mai realiste față de anii precedenți. Ok, doar imaginativă cum ar arăta acest fabulos joc in momentul când lumea digitală a internetului se va transforma complet in Metaverse - yep😊🕊️✌️

Assassin’s Creed Infinity va fi locul special pentru o varietate de jocuri de diferite genuri și dimensiuni. Acesta va combina jocuri premium cu conținut gratuit și plătit. Va exista un mod multiplayer care va unii epocile francizei. Yep, bineînțeles va fi locul în care vom experimenta acum povestea modernă a lui Assassin’s Creed la un alt nivel. Assassin's Creed Infinity reprezintă viitorul francizei Assassin's Creed – doar că nu așa cum ne-am așteptat până acum.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar