Spot Publicitar

ICO - Ce este un ICO?

ICO este o ofertă inițială de monede și reprezintă o nouă tehnica de finanțare a proiectelor folosinduse de resursele din mediul online ( bloguri, forumuri, platforme de socializare, etc..). ICO-urile ofertă un mijloc prin care startup-urile folosesc criptomonede sau Token-uri pentru a atrage capital.

Aceste Token-uri vor fi vândute în mare parte persoanelor interesate în susținerea proiectelor în schimbul monedelor fiat ( Ron, Euro, Dolar ) sau in schimbul altor criptomonede cum ar fi ( Bitcoin, Ethereum si lista poate continua). Token-urile cumpărate vor fi folosite exclusiv pe baza unui serviciu de calcul pe care dezvoltatorii promit să îl construiască. În general, persoanele ce investesc in aceste Token-uri, au speranța că valoarea lor vor crește pe măsură ce serviciile promise de dezvoltatori vor fi finalizate, creând astfel popularitate pentru Token-uri pe piața criptomonedelor. 

Sunt multe riscuri la care te expui dacă pe viitor vei dorii să investești in proiecte ce caută atragere de capital prin această metodă numită,ICO. Multe dintre ICO-uri sau dovedit a fi simple scheme piramidale in care foarte mulți investitori au avut de pierdut sume destul de uriașe. Deci trebuie oferită o mare atenție si mult timp in investigarea legitimității proiectelor. O mică interogare pe internet veți descoperi o multime de websit-uri ce afirmă  că se ocupă cu revizuirea pe deplin a noilor ICO-uri. Sfatul meu e sa nu oferiți o încredere deplină a acelor informații  - mulți pot fi plătiți pentru a le face promovări oferindule scoruri și recenzii pozitive. E necesar să înțelegi toate riscurile la care te expui înainte de a investi luând în calcul situația ta financiară. Prin urmare nu investi niciodată mai mulți bani decât îți poți permite să pierzi. 


Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar